Wist u dat meer dan 65 % van de internetters een online zoektocht start bij een zoekmachine? Google is (nog) éém van de meest gebruikte zoekmachines. Maar liefst 96% van de Nederlanders gebruikt google. Met de overstap van apple naar de zoekmachine Bing als standaard, is echter te verwachten dat op korte termijn een andere verdeling komt van zoekmachinegebruik. Dit wetende, is het belangrijk om aandacht te besteden aan SEO activiteiten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer mensen zoeken in een zoekmachine bepaald de zoekmachine de relevante resultaten. Vaak gebruiken mensen twee of drie woorden bij het zoeken. De zoekmachines indexeren pagina’s op basis van onder andere keywords, maar ook snelheid en bounceratio’s. Het is onderzocht dat de consumenten vaak niet verder kijken dan de eerste vier resultaten die verschijnen. Reden genoeg om voor u bezig te gaan met zoekmachine optimalisatie of met een duur woord SEO (Search Engine Optimization).

RUMR Marketing – uw seo specialist

Met de bovenstaande wetenschap, kunt u wellicht met vragen blijven zitten. Want waar begint u? Hoe kunt u uw website optimaliseren? RUMR Marketing kan u ondersteunen met uw online marketing vraagstuk op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bekijken.

Liever uw personeel laten trainen?

Wilt u liever uw personeel laten trainen over zoekmachineoptimalisatie? RUMR Marketing biedt diverse In House Online marketing trainingen aan, waaronder zoekmachine optimalisatie training. Op basis van uw vraagstuk maak ik een persoonlijk en op maat gemaakte training met praktische tips voor uw medewerkers zodat ze na de training meteen met de opgedane kennis aan de slag kunnen.

Ontdek wat RUMR Marketing voor u kan betekenen!

Bianca van Felius - RUMR Marketing

Ik ben Bianca van Felius en ik help u graag om uw (Online) Marketing doelstellingen op te stellen en/of ze te bereiken. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op!